Tilaa tiedotteemme STT:n palvelun kautta täältä.

Tiedotteet ja uutiset

12.1.2018 10.53

Perhehoitoliiton toiminnanjohtajaksi 23 hakijaa

Perhehoitoliiton toiminnanjohtajan tehtävän hakuaika päättyi keskiviikkona 10.1.2018. Määräaikaan mennessä hakemuksensa tehtävään jätti 23 hakijaa.

Perhehoitoliiton hallitus valitsee uuden toiminnanjohtajan kokouksessaan 24.2.2018. Toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

Toiminnanjohtajan paikka tuli avoimeksi, koska liiton nykyinen toiminnanjohtaja Pirjo Hakkarainen jää eläkkeelle kesäkuun alussa. Hakkarainen on toiminut tehtävässä 10 vuoden ajan.

Jyväskylässä toimiva Perhehoitoliitto ry on valtakunnallinen, toimeksiantosuhteisen perhehoidon asiantuntijajärjestö, joka vaikuttaa, viestii, neuvoo ja kouluttaa perhehoitoon liittyvissä asioissa ja tukee perhehoitajia, sijaisvanhempia ja perhehoidossa hoidettavia lapsia ja aikuisia.

Perhehoitoliitto toimii kattojärjestönä 21:lle perhehoitajien ja sijaisvanhempien yhdistykselle, joissa on noin 4100 jäsentä, ja tekee yhteistyötä yhdistysten kanssa muun muassa vapaaehtoistoiminnan vahvistamisessa sekä edunvalvonnassa.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Pirjo Hakkarainen, puh. 040 310 1441, pirjo.hakkarainen@perhehoitoliitto.fi