banneri_vaaka

VII perhehoidon päivät 9.-10.11.2016

Perhehoitoliitto ry ja Pesäpuu ry järjestivät seitsemännet valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät Jyväskylässä 9.-10.11.2016.

Päivien esitykset löydät pääpuhujien osalta täältä ja työpajojen osalta täältä.

Päivät on tarkoitettu yhteiseksi kohtaamispaikaksi kaikille lastensuojelun perhehoidon parissa työskenteleville ja siitä kiinnostuneille. Päiville osallistuvat ovat sijaisvanhempia, perhekotien vanhempia, lastensuojelun työntekijöitä, työnohjaajia, kouluttajia ja muita ammattilaisia sekä perhehoidon kokemusasiantuntijoita - sijoitettuja ja syntymävanhempia.

Päivät järjestettiin yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n, SOS-lapsikylän ja Ammatillisten perhekotien liiton kanssa.

Lisätiedot: tiedottaja Kirsi-Marja Nurminen, kirsi-marja.nurminen@perhehoitoliitto.fi, p. 040 310 1446

fblogo
Perhehoidon päivät löydät myös Facebookista.